PEHMEITÄ PAKETTEJA HYVÄLLÄ ALELLA!

9.12.2018Meillä on jouluperinteenä, että lapset saavat joka vuosi joululahjaksi uudet yöpuvut. Yökkärit ovat lahjana mielestäni aikuisellekin kivat, ainakin itse tykkään tuollaisista käytännöllisistä lahjoista ja yökkäreitä tulee pidettyä kuitenkin joka päivä! Meillä ei aikuiset hanki toisilleen lahjoja, mutta joskus ostan itse itselleni yhden pehmeän paketin. Viime vuonna en tainnutkaan ostaa, mutta edellisvuona käärin marimekon yöpuvun pakettiin. Tänä vuonna tarvetta oli niin yöpuvulle kuin uusille alusvaatteille ja hyödynsinkin House of Brandonin alennusmyyntejä näiden hankinnassa. Siellä oli kivoja juttuja esim Tommy Hilfigeriltä ja Calvin Kleinilta nyt alessa.

*sis mainoslinkkejä

Pakettiin kääräisen itselleni siis nämä kuvissa näkyvät Calvin Kleinin jutut. Kuvissa nämä rintaliivit ja nämä leggingssit. Alemmassa kuvassa näkyy tämä pitkä yöpaita, ihanan ohutta materiaalia! Nyt onkin hyvä aika vinkata näistä, sillä nämä ovat alessa ja lisäksi osasta aletuotteista saa vielä -20% lisäalen koodilla VARASTO20. Kannattaa siis kurkata koko varastotyhjennys ale täältä, kaikki kaupan alusvaatteet löytyvät erikseen täältä ja yöasut täältä. Huom! Tuo lisäalekoodi koskee vain varastotyhjennys-osion aletuotteita eli lisäalea ei esimerkiksi saa juuri näistä Calvin Kleinin tuotteista, mutta siellä on kyllä muita merkin tuotteita mistä saa.

Osasta tuotteita alennus lisäalekoodilla siis yli -50% eli kannattaa kurkata!
Lapsille hankin monesti tällaiset överijouluiset yökkärit ja nämä kivat vähän samantyyliset löytyi Lekmerilta. Siellä on tosi hyvä valikoima lasten yöpukuja, niitä hillitympiä malleja myös. Voin itse suositella ainakin Hatleyn yökkäreitä, jotka ovat olleet tosi laadukkaita ja meidän lemppareita. Niistä oli vaan harmillisesti juuri meidän kokoja loppu, joten päädyin lopulta nyt näihin. Kuvassa näkyvät ovat Lands´end merkkiset ja vihreät löytyy täältä ja punaiset täältä.

Kaikki Lekmerin yökkärit löydät kätevästi täältä.


Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina!

Latest Instagrams

© sliik. Design by FCD.